Jdi na obsah Jdi na menu

Ohlasy fanoušků

 Hovoříme o seniorech

Užitečný nový portál i60.cz

 

Zadáno nejen pro dámy...

Zde poslední reportáž  z  Akordu - Dámy,na kafíčko 26.4.2012. Hostem byl MUDr. Radim Uzel, skvělá show studia RENOME a dámy  jistě ocenily i nádherný hlas Maríny Kostkové, která byla chvílí Carmen. Děkuji všem, kteří přispěli  k nej atmosféře... a už brzy se na Vás těším při podobných setkáních!

: http://www.ltv-plus.cz/media/videa/2012/18/PLUS/06/

 

 

cimg1573.jpg  Vyšlo 29.8.2012 5 plus dva dny

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vlaďka - Re: Snad někde jinde někdy jindy...

1. 6. 2012 10:30

Děkuji, mé pořady nekončí, setkáváme se seniory dvakrát měsíčně a v Akordu zrovna 5.června od 15 hodin. Besedy se zajímavými osobnostmi a "doktorské historky" nevyjímaje budou rozhodně pokračovat ačkoliv už jinde.V.

Vlaďka - Díky za přízeň

27. 4. 2012 17:31

Dobrý den, paní Naďo, děkuji za Váš milý ohlas. Jakmile budu mít potvrzeny hosty i místo konání klubových pořadů, dám informaci na tyto stránky. Doporučuji také další setkání v
K 60+na Slezskoostravském hradě14.května v 16 hodin. Těším se na další setkání

Naďa K. - Kafíčko s Radimem Uzlem

26. 4. 2012 21:12

Dobrý večer paní Vlaďko,
byla jsem dnes na posezení s p.Uzlem a velmi se mi líbilo (jako i jiné, které jsem navštívila). Velmi mě zaskočila Vaše informace o ukončení těchto pořadů v Akordu, protože jsem se již těšila na další. Doufám tedy, že budete ve své práci pokračovat, i když třeba někde jinde. Moc Vám držím palce a budu sledovat Vaše webové stránky, ať nepropásnu další .....
Ještě jednou moc děkuji za příjemné zážitky, které pro lidi připravujete.

Vlaďka - Dobyli jsme Slezskoostravský hrad

17. 4. 2012 13:31

"Jsem oradostněná", slovy Květy Fialové. Když jsem známým říkala, že jsem dostala nabídku Karla Burdy organizovat akce pro seniory na hradě, tak mi všichni říkali, oni ti tam nebudou chodi, je to kus... A přece přišli nejen moji zralí věkem přátelé z Akordu,ale také celý autobus z Hlučínska.Moc si vážím návštěvy Otakara Veřovského a Vlasty Houskové, Díky Vám všem, kteří jste byli u toho 16.dubna!
P.S. To, co nebylo na besedě s Janem Fišarem, můžete uslyšet i Vy v neděli 22. 4. dopoledne v Senior klubu Českého rozhlasu Ostrava.

Hanka Fišerová - Milá Vlaďko,

12. 2. 2012 10:29

vše jsem pročetla a prohlédla, to koukám :)) Myslím, že s takovou zajímavou činností pro seniory bys mohl vyrazit i někam jinam než jen zůstávat v Ostravě. Ve spoustě měst, městeček i vesnic se senioči sdružují v nějaké kluby a hledají námety pro zajímavou činnost. Takové věci jako děláš by je určitě mnohde zaujaly. Možná by bylo dobré oslovit s nabídkou tvých pořadů v určitém okruhu obecní úřady, ty rozhodně vědí, jestli v místě takový klub mají nebo ne. Nebo příp. i některé penziony pro seniory. Zadala jsem do vyhledávače kluby pro seniory a objevilo se toho spousta :) Rozhodně nejsi zdaleka sama kdo v 50plus momentálně ztratil práci, znám takovým případu moc. Myslím, že to není pro nadbytečnost, ale pro nedostatek finančních prostředků všude, kde se podíváš, je to úzce spojeno s krizí. Vlaďko věřím, že ty se se svojí povahou neztratíš :)) Moc pěkně se měj!

Vlaďka - Re: Milá Vlaďko,

13. 2. 2012 11:37

Haničko, děkuji za pěkné psaní... 27.3. budu spolupracovat na pořadu pro seniory v Hlučíně a 16.dubna zahajujeme nový K60+ na Slezskoostravském hradě. Od mých vrstevníků (a samozřejmě starších) mám jen příznivé ohlasy. Umím za málo peněz udělat smysluplné odpoledne... díky za pohled zvenčí, je to dobrý nápad oslovit obce...

Martin - Ani jsem nevěděl

9. 2. 2012 13:40

že Tvůj odchod je tak dramatický. Držím palce a jak už jsem Ti psal, se mnou i se Šimonem můžeš počítat... A těším se na tu chvíli :-)

Vlaďka - Re: Ani jsem nevěděl

10. 2. 2012 18:03

Jo,jo...nové dveře se mi otevřou,vím to.

Hana Papežová - Setkání nejen na " Kafíčku"

7. 2. 2012 8:33

Milá Vladěnko,
věřím, že se s Vámi budu i nadále setkávat na Vašich perfektně a nápaditě připravených pořadech se zajímavými hosty v Ostravě na Kafíčku i v Seniorklubech a přeji Vám hodně příležitostí, zajímavých hostů a hlavně hodně příznivců.Hodně jsem se od Vás naučila.Nemáte konkurenci!

Vaše obdivovatelka Hanka

Vlaďka - Re: Setkání nejen na " Kafíčku"

7. 2. 2012 20:42

Děkuji všem za morální podporu, moc si toho vážím a spolu toho dokážeme ještě více.